Therapie‎ > ‎

Coaching

Therapie helpt om nare ervaringen uit je leven te verwerken, daarnaast doen we coaching om te onderzoeken wat je wel wilt in je leven. 

Je boort innerlijke bronnen aan, leert contact te maken met verschillende delen in jezelf en jezelf nieuwe doelen te stellen en te werken aan het realiseren daarvan. Je leert om stap voor stap te werken aan de doelen die je wilt bereiken. Voor de coaching gebruiken we onder andere basistechnieken uit de NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) waardoor je ervaringen, herinneringen, emoties en gedrag op een andere manier kunt gaan zien. Ze helpen je om belemmerende overtuigingen om te zetten naar overtuigingen die je helpen en ondersteunen. Daardoor krijg je meer grip op wat je wilt bereiken, leer je effectiever te denken en effectiever met jezelf en anderen te communiceren. Met deze technieken ben je vervolgens in staat om allerlei zaken in je leven op een andere manier te beleven. Je leert onder andere om op een andere manier naar je emoties te kijken.

Je krijgt opdrachten om thuis te doen, zoals opschrijven wat je wilt bereiken, communicatie- oefeningen, fysieke en energetische oefeningen om de chakra’s gezonder te maken en dagboekschrijven.

De coaching geeft je op deze manier gereedschap om de regisseur van je eigen leven te worden, in plaats van een toeschouwer, en om je eigen weg te vinden, de weg die past bij jouw talenten.